We wachten op de zomer, maar in deze nieuwsbrief brengen we alvast wat zonneschijn, we hebben het over mango's. En over curry. Altijd lekker. Daarom ook een nieuw curry recept: mosselen in rode curry.
In Thailand is dit niet alleen een favoriet van heel veel kinderen, maar ook van de volwassenen die dit als kind al zo graag aten: Kay Look Keuy, eieren in tamarindesaus. Echt Thais en echt anders. Probeer het!
We krijgen regelmatig de vraag wat het verschil is tussen jasmijnrijst en pandanrijst. Daarom beantwoorden we in dit artikel deze vraag en nog drie andere veelgestelde vragen over rijst. De leukste cursus Rijst!
Ze zijn er: Organic Instant Thai Rice Noodles, de nieuwe biologische instant noedelsoepen van ONOFF. Gemaakt met dunne bruine rijstnoedels en met de echte Thaise smaken Green Curry, Tom Yum, Yellow Curry en Tom Kha.
Als er een ding is dat voor alle Thai geldt, dan is het dat ze gek zijn op eten. Maakt niet uit hoe oud of jong ze zijn. Die liefde delen ze met ons. Het is niet toevallig dat wij Thaise producten maken. Kijk even mee!
Basilicum lijkt er plezier in te hebben liefhebbers van lekker eten soms te verwarren. Het kruid heeft verschillende vormen en kleuren. Basilicum is namelijk een behoorlijke familie, want er zijn zo'n 160 soorten.
De lekkerste Thaise soepen, curry's, sauzen en sambals zijn van ONOFF
”OOK ZO'N ZIN IN EEN HEERLIJKE THAISE CURRY?"
GROENE - RODE - GELE - MASSAMAN - PENANG?
Thais koken moeilijk? - niet met de gemaksprodukten van ONOFF SPICES
ONOFF maakt natuurlijke en biologische kant-en-klare Thaise soepen, currypasta's en woksauzen voor Europese fijnproevers. De productie is duurzaam, met oog voor de natuur.